woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Laatste week dat winnende werken van de Picture This! - illustratiewedstrijd te zien zijn

19 oktober 2021

ZWIJNDRECHT - Het is de laatste week dat in KunZt Zwijndrecht de winnende werken van de Picture This!-illustratiewedstrijd te zien zijn. Omdat het herfstvakantie is, zijn er leuke gratis activiteiten voor kinderen. Vooraf aanmelden is nodig.

Voorlezen 

Op woensdag, donderdag en vrijdag (20, 21 en 22 oktober van 14:30 tot 15:30 uur) zijn de voorleeshelden van de Bibliotheek AanZet aanwezig in de expositieruimte. Zij lezen hier de allerleukste prentenboeken voor. Dat alles natuurlijk met een lekker sapje erbij voor de kleintjes. 

Een plekje reserveren is verplicht en kan via: 
www.kunztzwijndrecht.nl/picturethis

Workshop Illustratie (7-10 jaar) 

Hoe bepaal je als illustrator hoe een bepaald figuur eruit komt te zien? Houd je je letterlijk aan het verhaal of vul je het aan met dingen uit je eigen fantasie? In deze gratis workshop bedenken kinderen aan de hand van een verhaal een eigen personage. Een simpele eerste schets wordt tijdens de workshop uitgewerkt tot een ware illustratie. Heeft uw zoon of dochter zin om de fantasie de vrije loop te laten gaan en lekker creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop van Amber Moonen zeker iets voor hem of haar. Amber Moonen is een van de winnaars van Picture This! 2021. 

De workshop vindt plaats op zondag 24 oktober van 14:00 tot 15:30 uur.
Plekken zijn beperkt, dus een plekje reserveren is verplicht en kan via: 
www.kunztzwijndrecht.nl/picturethis
 

Picture This! - De Expositie 

Picture This! is een internationale illustratiewedstrijd voor de prentenboekenmakers van de toekomst. Uitgeverij Lemniscaat organiseert deze wedstrijd sinds 2014, in samenwerking met uitgeverijen en instanties uit Engeland, Duitsland en Zuid-Afrika. Doel van de wedstrijd is om nieuw talent te ontdekken, aan te moedigen en een podium te bieden. Lees alles over de expositie op de website; www.kunztzwijndrecht.nl/picturethis

Bezoek de expositie tot 24-10 op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag tussen 13:30 - 16:30.
 


 

Lees meer over:

winnaars illustratie
Deel dit bericht met je vrienden!