Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Korfbalseizoen van Zwijndrechtse Albatros is van start gegaan

23 augustus 2021

ZWIJNDRECHT - De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld, de eerste doelpunten zijn gevallen, het korfbalseizoen van het Zwijndrechtse Albatros is van start.

Albatros 1 en 2 oefenden op zaterdag 14 augustus tegen de selectie van Weidevogels die ook nog maar kort in voorbereiding was. Het 2e had geen kind aan de Bleiswijkse tweedeklasser en won met 22-10 onder het toeziend oog van scheids Michiel van Veen.
Het scheidsrechtersduo Roeleven/Roos leidde vervolgens de wedstrijd tussen de eerste teams die door de thuisploeg met 23-19 gewonnen werd.

Er werd op zaterdag 21 augustus op verschillende velden geoefend. A1 speelde nog niet compleet bij KCC/CK Kozijnen in Capelle aan de IJssel (uitslag: 17-14) en de met C-spelers aangevulde B-selectie ontving het Belgische Kwik onder 17 jaar.

De ploeg uit Merksem werd door gastheer Albatros verwend met een heerlijke lunch en wil Albatros in de zaalperiode terug uitnodigen. B2 won nipt met 12-11, B1 verloor met 9-17.

De seniorenselectie verbleef voor het jaarlijkse trainingsweekend op de Veluwe en speelde wedstrijden bij Antilopen in Leusden. Het 1e won met 17-20, het 2e met 14-21.

Komende week starten de trainingen van steeds meer teams en zaterdag wordt er opnieuw volop geoefend. Op 4 september staat het DKL-toernooi voor DEF-teams op het programma en de korfbalcompetitie start op zaterdag 11 september met maar liefst 34 Albatrosploegen.

 

Fotobijschrift: beelden van de wedstrijd tussen de B-jeugd van Albatros en Kwik

Lees meer over:

albatros 2021-2022
Deel dit bericht met je vrienden!