zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Jongste lichting honkballertjes gaat alweer beginnen

16 november 2020

ZWIJNDRECHT - Ondanks dat het honkbal- en softbalseizoen nog maar kort geleden formeel beeindigd is (door de Corona was het feitelijke einde al vele weken een feit) gaan de allerjongsten komende zondag al weer beginnen met de zaaltraining.

De allerjongsten (6-9 jaar) spelen Beeball, een aangepaste vorm van honkbal en softbal, speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes in die leeftijdsgroep. Zondag gaat deze groep weer beginnen in de eigen sporthal op sportcomplex Bakestein (aan de Winkelhaak 1). Er wordt getraind van 9.00-10.00 uur. Er is volop plaats voor nieuwe spelertjes, want veel spelertjes zijn doorgestroomd naar de pupillen. Belangstellende jongens en meisjes zijn van harte welkom om een aantal weken vrijblijvend mee te komen doen. Wel graag vooraf een berichtje naar jeugd@hsvzwijndrecht.nl

Doordat HSV Zwijndrecht al vele jaren actief is voor de jeugd gaat de vereniging het komende seizoen de competitie in met 5 jeugdteams. Zowel bij de pupillen als de aspiranten heeft Zwijndrecht twee honkbalteams. Bij de junioren komt Zwijndrecht uit met een softbalteam, dat gaat spelende in de hoogste afdeling van Nederland. Door deze groei (ook bij andere afdelingen) ziet de vereniging reikhalzend uit naar de veldverlichting, die in 2021 geplaatst gaat worden. Deze verlichting geeft de vereniging meer speeltijd op de velden.


 

Lees meer over:

honkbal hsv
Deel dit bericht met je vrienden!