Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Het Theaterhuis is weer van start gegaan

7 september 2020

ZWIJNDRECHT - Afgelopen week zijn de leerlingen van Het Theaterhuis weer van start gegaan. In de zomer hadden ze al niet stil gezeten en is er een jongerenproject geweest waar ze zelfstandig een film hebben gemaakt die te zien is op het YouTube-kanaal van het Theaterhuis. Bij dit project hebben ze workshops gekregen van o.a. filmregisseur Yvonne van der Haven en zanger/acteur Tim Douwsma. Daarnaast heeft het Theaterhuis zich actief ingezet bij de activiteiten voor het Zomerpaspoort van Toppie. Vol enthousiasme kwamen de leerlingen binnen gerend voor hun lessen.

Alle groepen waren weer compleet en sommige hebben nieuwe passende namen gekregen als rijzende sterren. Naast de vertrouwde lessen op de dinsdag, vrijdag en PITtheaterklas start het Theaterhuis op de dinsdagen ook weer de musical lessen en NIEUW zijn de lessen camera acteren. Camera acteren is toch een andere discipline als op het toneel staan en nu het vloggen en influencers erg populair zijn, vond het Theaterhuis dat een passende aanvulling.

Op de zaterdagochtend staan weer lessen op de planning waarbij de ochtend start met peuter- kleuter lessen. Deze zullen plaatsvinden in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de maand september heeft het Theaterhuis een speciale actie waarbij leerlingen een maand lang kosteloos lessen kunnen volgen in een 1-uurs groep. Je kunt je daarvoor inschrijven op de website bij workshops met de code ; EWUW9BZH. Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@theaterhuis.com.

Lees meer over:

theaterhuis van start
Deel dit bericht met je vrienden!