zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gratis monumenten fietsroute nog steeds verkrijgbaar

20 september 2021 (door Chris Moorman)

ZWIJNDRECHT - In de column van onze vaste columnist staat deze maand te lezen dat er nog steeds een monumenten fietsroute af te halen is op het gemeentehuis.

Deze gratis monumenten route is gemaakt voor de jaarlijkse open monumentendag en dag voor de nieuwe inwoners van Zwijndrecht. De laatste groep had voor deze dag een persoonlijke brief ontvangen waarmee me vanwege covid een aparte afspraak kon maken om het gemeentehuis te bezoeken.

De open monumentendag kende tal van activiteiten zoals trouwen voor één dag, rondleidingen, tentoonstelling Kunzt en een workshop.

De fietsroute met informatie over monumenten door Zwijndrecht en Heerjansdam is gratis mede omdat binnen activiteiten op dat moment heel beperkt konden plaatsvinden. Inwoners en bezoekers kunnen deze fietsroute ophalen aan de balie waaqr je ook een gemeentegids kan meekrijgen met verdere informatie over Zwijndrecht.

Op de open monumentendag die succesvol werd afgerond werd er door Wil Hofland, Hein van der Loo, Thomas Loos,Henk ter Veldhuis, Chris Moorman en vele anderen enthousiast meegewerkt.

Volgend jaar zal er ongetwijfeld meer mogelijk zijn en tot die tijd zullen we het moeten doen met de gezelligheid die van de foto afstraalt en de fietsroute door Zwijndrecht met plaatjes en praatjes.

 

Lees meer over:

gemeente burgemeester
Deel dit bericht met je vrienden!