woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Archieffoto

Goed seizoen voor Honkballers en softballers

20 oktober 2021

ZWIJNDRECHT - Oktober is traditioneel de maand waarin het honkbal- en softbal seizoen worden afgesloten. HSV Zwijndrecht kan daarbij terugzien op een succesvol seizoen, want alle standaardteams werden kampioen (herensoftbal 1 en damessoftbal 1) of tweede in hun afdeling (honkbal 1). Dat betekent dat al deze teams volgend jaar in aanmerking komen voor promotie, alhoewel er door de Covid-situatie sprake is geweest van een incomplete competitie.

De senioren teams gaan nu enkele maanden in winterslaap en starten begin volgend jaar weer met de training in de eigen sporthal op Bakestein. De jeugdspelers kennen geen winterstop en blijven gewoon doortrainen in de hal. De jeugdteams van HSV Zwijndrecht hebben zich dit seizoen goed verder kunnen ontwikkelen, waarbij vooral de softbal junioren meisjes en de honkbal aspiranten grote stappen gemaakt hebben. De jeugdafdeling is dit jaar weer verder gegroeid waardoor volgend jaar met 5 teams aan de competitie zal worden deelgenomen.

Door de doorstroming moet de BeeBall groep weer aangevuld worden. BeeBall is een aangepaste vorm van honkbal/softbal, speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes in de leeftijdsgroep 4,5 tot 8 jaar. De jeugdafdeling van HSV Zwijndrecht biedt nieuwe kinderen de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal keren mee te komen trainen om drie zondagen (7, 14 en 28 november). Deze trainingen duren van 10.00-11.00 uur en worden gehouden in de eigen trainingshal op sportcomplex Bakestein (aan de Winkelhaak). Nadere informatie kan worden opgevraagd via info@hsvzwijndrecht.nl

Lees meer over:

softbal handbal
Deel dit bericht met je vrienden!