Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

: Albatros kan ook de komende drie jaar rekenen op toernooisponsoring door DKL.

Geslaagd DKL-toernooi bij Albatros

6 september 2021 (door De redactie)

ZWIJNDRECHT - De korfbalvereniging Albatros kan terugkijken op een zeer geslaagde zaterdag 4 september. De derde editie van het door DKL Accountants en Adviseurs gesponsorde oefentoernooi voor DEF-teams werd een geweldige happening. De E- en F-teams moesten nog wachten op de zon die het uiteindelijk vanaf 13.00 uur heel aangenaam maakte op het Albatrosveld.


Tussen 9 uur ’s ochtends en 2 uur ’s middags vermaakten ruim 600 korfballertjes zich met oefenpartijtjes tegen drie verschillende tegenstanders. Ideaal om te oefenen, zonder druk voor de uitslag en leuk om aan elkaar te kunnen wennen voordat komende zaterdag de competitie van start gaat. Dankzij de hulp van de eigen leden die het fluiten van veel wedstrijden voor hun rekening namen of hand- en spandiensten verrichtten kon Albatros terugkijkend op een super geslaagde editie. Sponsor DKL heeft haar naam ook voor de komende drie jaar aan dit toernooi verbonden. De TB-jeugdvoorzitter Eddo Bakker en sponsorcommissielid Johan Limberger proostten graag met sponsor Elwin Lommers van het Dordtse DKL.


Nadat de velden bij Albatros weer in originele staat waren gebracht zwierven vele senioren en jeugdteams nog uit om hun eigen oefenpartij te spelen. Albatros 1 en 2 oefenden bij VEO met wisselend succes en er waren deze week vijf ontmoetingen met de buren van Conventus. Het 4e, 6e en B3 wonnen hun wedstrijd, het 3e en A4 verloren.


B1 en C1 speelden spannende en nuttige partijen in Delft bij Fortuna en A1 sloot het thuisprogramma af met een doelpuntrijke oefenpot (20-18) tegen DeetosSnel. Er werden 229 tosti’s gebakken en rond de klok van 19.00 uur werd de frituurpan uitgezet en vond Albatros het welletjes. 
A.s. zaterdag gaat de competitie van start met 33 Albatrosteams. Woensdag opent het 5e het veldseizoen al met een uitwedstrijd bij Nikantes 2. De seniorenselectie en A1 starten thuis met de ontmoeting tegen het Krimpense KOAG, B1 ontvangt Nieuwerkerk B1, C1 gaat naar Die Haghe en D1 naar PKC.


In Albatros’ eerste team is Simone Voskuijl teruggekeerd van een uitstapje naar het Gorcumse GKV. In het tweede team heeft Sander Punt een plekje afgedwongen. Het 3e team staat dit jaar onder leiding van Christiaan Naaktgeboren die ook terug is van weggeweest. 
Daarnaast heeft de technische commissie Fortuna/KCC-man Ed van der Steen aangetrokken om het jeugdbeleid bij Albatros te ondersteunen met advies, raad en clinics.

Lees meer over:

ckv albatros
Deel dit bericht met je vrienden!