vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gemeente geeft alle woningeigenaren €70,- voor aankoop energiebesparende producten

4 februari 2021

ZWIJNDRECHT - Bent u woningeigenaar? Dan ontvangt u begin februari 2021 een brief van de gemeente Zwijndrecht en het bedrijf Winst uit je woning. Bij de brief zitten waardebonnen die u als woningeigenaar kunt gebruiken om energiebesparende producten te kopen. Zo verlaagt u uw energierekening! Denk aan ledlampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Let dus goed op de brievenbus, het is geen reclame!

Waarom deze actie?
In 2020 heeft de gemeente subsidie gekregen om inwoners te stimuleren minder energie te gebruiken. Het bedrijf Winst uit je woning is gevraagd om hierbij te helpen. In 2020 zijn we al begonnen met de actie. Woningeigenaren die vorig jaar hun waardebon hebben verzilverd krijgen nu opnieuw een waardebon, speciaal voor ledlampen. Woningeigenaren die nog geen gebruik hebben gemaakt van de actie ontvangen beide waardebonnen. Let dus goed op de brief in de brievenbus!

Meest gekochte producten in Zwijndrecht
Al veel inwoners uit Zwijndrecht en Heerjansdam hebben vorig jaar gebruikt gemaakt van de waardebon. Meest gekochte producten zijn tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Ook is de waardebon gebruikt bij het aanschaffen van een inductiekookplaat of zonnepanelen. U kunt de waardebon dus voor allerlei producten gebruiken. 

Waardebon gebruiken in de winkel
U kunt energiebesparende producten kopen bij een (nu alleen online) winkel naar keuze, zoals een bouwmarkt. Nadat u de energiebesparende producten hebt aangeschaft, kunt u het aanschafbewijs uploaden via www.winstuitjewoning.nl/waardebon en de waardebon verzilveren. Na controle wordt het bedrag op uw rekening teruggestort. 

Waardebon online gebruiken
U kunt ook heel gemakkelijk via www.winstuitjewoning.nl/waardebon uw eigen energiebespaarbox samenstellen en direct afrekenen met de bon. U kunt kiezen uit alle producten met het RRE-logo. Plaats de producten, zoals radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en led-lampen in uw winkelmandje en reken af met de waardebon zonder het bedrag voor te hoeven schieten. De energiebesparende producten worden gratis thuisgestuurd.

Check of er nog budget is! Op = op
Op dit moment is er nog voldoende budget beschikbaar. Bestelt u later, check dan voor de zekerheid of er nog budget beschikbaar is voor Zwijndrecht. Dit kan via www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Hier kunt u ook direct de productlijst bekijken.

Bon kwijt? Vraag simpel je code op!
Nog geen gebruik gemaakt van de waardebon maar de bon niet meer in huis? Geen probleem. Ga naar www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Vul het formulier in en u ontvangt zo snel mogelijk uw persoonlijke code retour. Vragen? Neem contact op met Winst Uit Je Woning, zij helpen u graag verder! Kijk voor meer informatie op www.winstuitjewoning.nl of bel de helpdesk via 023-583 6936.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!