Saturday 18 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Fietstocht voor jongeren die thuisblijven in de vakantie

2 augustus 2021 (door Josette Huisman)

ZWIJNDRECHT - Thomas is vrijwilliger bij Stichting Jong Zwijndrecht en organiseert via hen op donderdag 12 augustus een fietstocht in Dordrecht, om kinderen die niks gaan doen in de zomervakantie een leuke dag te geven door met hen te gaan fietsen.

‘’Ik doe dit, omdat er kinderen zijn die door corona misschien niet op vakantie kunnen en ik hen een leuke dag wil geven door ze mee te nemen naar Dordrecht en daar een lekker stuk te gaan fietsen!’’, zegt Thomas.

De fietstocht begint bij Skatepark Maasplaza in Dordrecht om vervolgens via een mooie route door verschillende wijken van Dordrecht weer op die plek te eindigen. De fietstocht start op donderdag 12 augustus om 12:30 uur bij het skatepark en duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Alle jongeren tussen de 11 en 16 jaar oud zijn welkom om mee te fietsen, en kunnen zich tot en met 10 augustus aanmelden via info@jongzwijndrecht.nl. (Mail je naam, leeftijd en telefoonnummer)

De groep wordt maximaal vijftien deelnemers groot. Deelnemers wordt verzocht om zelf voor eten en drinken voor onderweg te zorgen. 

Deel dit bericht met je vrienden!