woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

EMM trots op blokfluitleerlingen

1 juni 2021

ZWIJNDRECHT - EMM is trots op zijn blokfluitleerlingen. De afgelopen weken hebben de blokfluitleerlingen van EMM in positieve zin van zich laten horen. Eerst werden ze gemeentewinnaar bij de club van het jaar verkiezing 2021.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

De blokfluitkids van EMM kregen de meeste stemmen in de gemeente Zwijndrecht. Op zaterdag 29 mei, de dag van NL Doet, traden de blokfluitkids voor het eerst op voor een echt publiek bij verzorgingstehuis De Twee Bruggen in Rotterdam.

Een beetje zenuwachtig waren ze wel, maar het optreden was een groot succes! Onnodig te zeggen dat EMM trots is op de blokfluiters en op hun juf Daphne. Heb je ook interesse in blokfluitles of les op een ander instrument? EMM kan nog niet repeteren, maar de lessen gaan op dit moment allemaal gewoon door. Bel of mail voor meer informatie met Trude Groeneveld, 06-43171549 of email info@emm-heerjansdam.nl

Lees meer over:

emm blokfluitleerlingen
Deel dit bericht met je vrienden!