zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bezoekers genieten van een heerlijke BRUNCH

11 oktober 2021

Kom erbij! In de Week tegen

Eenzaamheid stond ontmoeting en verbinding centraal. De week werd in Het Badhuis afgesloten met een Gratis BRUNCH. De bezoekers was gevraagd iemand uit te nodigen hiervoor. Op woensdag 6 oktober kwamen in totaal 34 gasten naar Het Badhuis. Samen met de vrijwilligers genoten zij van een heerlijke brunch.

De croissants en broodjes werden beschikbaar gesteld door Bakker Voordijk uit Winkelcentrum Walburg. Voor de kaas en het (gekookte) eitje zorgde Kaas Best Zwijndrecht uit hetzelfde winkelcentrum. Verder bestond het menu uit een heerlijke zelfgemaakte rauwkostsalade, een glas vers fruit, een bakje roomyoghurt met mango en slagroom en stond er jam en boter op tafel. De vrijwilligers kregen hulp van twee CDA raadsleden, Johan Limberger en Mirjam Slobbe, die rondgingen met de koffie- en theepot en met de bezoekers in gesprek gingen. Diverse nieuwe bezoekers maakten kennis met de activiteiten in Het Badhuis en ondertussen werd er gesmuld en bijgepraat.

Wil jij ook weten wat er allemaal te doen is in Het Badhuis volg dit buurthuis dan op Facebook: badhuiszwijndrecht, kijk op de website www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl of bel 078 785 05 03 en wees welkom aan Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht.

Lees meer over:

eenzaamheid brunch
Deel dit bericht met je vrienden!