zaterdag 29 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

De Ambachtse ondernemer Willem Mulder. Aan de muur hangt een van zijn posters.

Ambachtse ondernemer verkoopt artistieke plattegronden van jouw dorp, wijk of favoriete plaats

15 oktober 2020 (door Jan-Willem Schneider)

HENDRIK-IDO-AMBACHT- Jouw plek aan de muur? De Ambachtse ondernemer Willem Mulder kan dat voor jou regelen. De 33-jarige Ambachter startte onlangs het bedrijf ‘Jouw plek aan de muur’, waar je jouw dorp, stad of andere favoriete plek kunt laten drukken als poster of op karton. Op Willems website kun je kiezen uit verschillende stijlen, groottes en materialen. De benodigde software heeft hij volledig zelf ontwikkeld.

Willem is al vanaf de basisschool bezig met ondernemen en software-ontwikkeling. “Ik ben bij verschillende bedrijven betrokken geweest en heb in Ambacht zo’n 7 jaar geleden KT-Vision (tegenwoordig Growteq) opgericht met Wim en Jan van der Giessen, destijds feestelijk geopend door wethouder Flach. Toch kriebelde het na verloop van tijd weer om met iets nieuws te starten.” Wat dat zou zijn, wist Willem eerst nog niet, totdat hij in een hotel kwam. “In de hal lagen ansichtkaarten met een heel artistieke weergave van een stadsplattegrond. Ik dacht: dat wil ik wel in het groot aan de muur, maar dan van mijn dorp, wijk of andere plek. Het idee heeft even moeten wachten op uitvoering, maar vanaf deze zomer ben ik gestart met de ontwikkeling en na een intensieve testfase zijn we bij ‘Jouw plek aan de muur’ nu echt open!”, vertelt de ondernemer enthousiast.

Vlot bestelproces
‘Jouw plek aan de muur’ kenmerkt zich door een hoge toegankelijkheid en een vlot bestelproces. “Mijn bedrijft werkt via de website waarop je naar jouw eigen plek kunt gaan via de zoekfunctie waarna je kunt zoomen en scrollen,” vervolgt Willem. “De bediening is vergelijkbaar met die van Google Maps. Nadat je jouw plek gevonden hebt, kies je jouw oriëntatie, het product (poster, HD-poster of luxe karton), het formaat en erg belangrijk: de stijl en tekst! Je kunt kiezen uit veertien prachtige stijlen om de poster helemaal aan te laten sluiten bij jouw voorkeur of interieur. Qua tekst krijg je standaard de locatienaam en de coördinaten, maar dat kun je zelf helemaal naar wens aanpassen, of zelfs de tekst helemaal weglaten. Na samenstellen kun je de poster toevoegen aan je bestelling. Vanuit het besteloverzicht kun je betalen, waarna jouw bestelling direct naar de drukker wordt gestuurd, en jij een bevestigings-e-mail krijgt. De drukker drukt je bestelde producten, pakt ze goed in en stuurt ze vervolgens rechtstreeks naar jou. De track&trace-link krijg je via e-mail toegestuurd.”

Kortingsactie en duurzaamheid
Voor de lezers van Ambacht.net en Zwijndrecht.net heeft Willem een speciale kortingsactie bedacht. “In het besteloverzicht kunnen lezers de unieke code AMBACHT invullen, waarmee ze €2,50 korting krijgen. Ik gun elke lezer een printproduct, omdat ze ieder interieur op een hele persoonlijke manier kunnen aankleden zonder dat er veel vervuilende grondstoffen nodig zijn.” Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor de Ambachtse ondernemer. “Het afdrukken van persoonlijke landkaarten bij ‘Jouw plek aan de muur’ vind ik daarin een hele mooie eerste stap, maar er zijn natuurlijk nog meer varianten te bedenken! Een aantal ideeën ben ik ook al concreet aan het uitwerken. Ik verklap nu nog niks, maar volg ons vooral op de sociale media om op de hoogte te blijven! Over 5 jaar zijn we een stuk groter dan nu, met niet alleen meer varianten en opties, maar vooral met heel veel blije klanten die hun mooie wanddecoraties hebben gekregen van een bedrijf uit Ambacht!”

 

Foto Willem Mulder
Deel dit bericht met je vrienden!