donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatrosjeugd traint buiten

4 januari 2021

ZWIJNDRECHT - Het is maar de vraag of de korfballers snel in de zaal mogen gaan trainen. Tot die tijd zal de Albatrosjeugd toch bezig blijven en heeft het technisch blok van de jeugd besloten om vanaf maandag 4 januari buiten te gaan trainen. Uiteraard op vrijwillige basis, met een aantal "spelregels" en alleen wanneer het weer en de veldomstandigheden dit toelaten.

Voor de Zwijndrechtse sporters van 18+ is er zelfs buiten op het veld geen kans om te trainen nadat de gemeente Zwijndrecht heeft besloten  dat er geen mogelijkheid wordt geboden om met kleine groepjes volwassenen van 2 personen op bijv. een voetbalveld te sporten met meerdere groepen op anderhalve meter van elkaar, zoals dat nu veelal het geval is.

Dat is jammer voor de korfballers die dus op eigen gelegenheid en op een eigen manier moeten proberen om fit te blijven tot het moment waarop de training en uiteindelijk ook de competitie wordt hervat. Dit vereist de nodige discipline en wilskracht van de korfballers die met name vanwege het sociale karakter hun sport gekozen hebben.

Hopelijk breken er echter snel betere tijden aan en kan de sportdraad weer opgepakt worden, we hebben er zin in!

De Zwijndrechtse korfbalclub was genoodzaakt de jaarlijkse Gerard Los Vaardigheidsdag af te gelasten, maar kon nog wel een succesvolle oliebollenactie noteren. Dankzij tientallen bestellingen en de levering door bakker Van der Spoel kon de penningmeester een leuk bedrag bijschrijven op de bankrekening. Door een heuse drive-through op de parkeerplaats van Albatros konden de lekkernijen coronaproof worden opgehaald.

Fotobijschrift: de bestellingen konden al rijdend worden opgepikt

Lees meer over:

training albatrosjeugd
Deel dit bericht met je vrienden!