woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros de zaal in

8 november 2021

ZWIJNDRECHT - Vier teams van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros mochten op zaterdag 6 november al het genoegen van een zaalwedstrijd proeven. C1, C2, E1 en E2 oefenden heel nuttig bij Fortuna in Delft. Deze week zijn de zaaltrainingen voor alle Albatrossers van start gegaan en op zaterdag 13 november organiseert Albatros de zesde editie van het Klinktoernooi in de Develsteinhal.

Vorig jaar kon het toernooi vanwege de Corona-perikelen geen doorgang vinden, maar dit jaar zal er weer een oefentoernooi voor de selecties van KVA (Amstelveen), KOAG (Krimpen aan den IJssel, Tjoba (’s Heer Hendrikskinderen) en gastheer Albatros plaatsvinden. Albatros is de titelverdediger na de winst op Kinderdijk in november 2019.

Ook de wedstrijden van de tweede teams zullen in de Develsteinhal plaatsvinden en het middag- en avondprogramma worden gesplitst door een wedstrijd van A1 tegen het IJsselsteinse Fortissimo.

De scheidsrechters zijn vastgelegd en zij zullen dankzij de sponsoring van hoofdsponsor Klink BV de hele dag in de watten gelegd worden. Albatros hoopt natuurlijk weer op veel publiek en spectaculair korfbal. Toegang tot de wedstrijden is gratis, maar alleen mogelijk met een geldige Corona QR-code.

 

Fotobijschrift: de Albatrosselectie is zaterdag gastheer bij het eigen Klinktoernooi (foto: Martin Hulsman)


 

Lees meer over:

albatros zaal
Deel dit bericht met je vrienden!