donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Een strandtent in Renesse

IJW-Kamp gaat komende zomer naar Wonderland

29 januari 2021

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zomer beleefden de kinderen en kampstaf een bijzondere editie van het IJW-Kamp. Voor de eerste keer in 42 jaar bleven ze in Zwijndrecht en organiseerden ze spellen, een fietstocht EN een Bonte Avond in vertrouwde omgeving. Ouders en opa's en oma's konden zo zien hoe gezellig het altijd is in zo'n kampweek. 

Komende zomer hoopt het IJW-Kamp naar Renesse te gaan om weer een 'echte' kampweek te hebben. In de buurt van strand en zee en met het thema 'IJW-Kamp in Wonderland' belooft het weer een spektakel te worden. Natuurlijk zijn ze afhankelijk van de mogelijkheden en worden de richtlijnen gevolgd die dan gelden. Deze richtlijnen worden zorgvuldig nageleefd, zodat het kamp voor iedereen veilig en toegankelijk is. Dus als het niet verstandig is om naar Renesse te gaan, wordt weer een mooie week georganiseerd in Zwijndrecht, vol spelletjes, sportactiviteiten, moeilijke opdrachten, spannende verhalen en veel muziek. 

Ben je tussen 9 en 14 jaar en wil je van 17 tot 24 juli mee op kamp? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ijwkamp.nl. Hier wordt ook bijgehouden of en hoe het IJW-Kamp plaats kan vinden.

Lees meer over:

kamp ijw
Deel dit bericht met je vrienden!