Klundert brengt Groote Lindt flinke nederlaag toe

20 maart 2023 • 10:11
Clubtopscorer Moustakin Atlagh

ZWIJNDRECHT - Na de ruime overwinning op De Fendert stond er een andere wedstrijd op het programma. Nummer 4 van de ranglijst Klundert pakt de laatste weken volop punten en lijkt in de vorm voor de slotfase van de competitie. Bij Groote Lindt loopt het niet alle zo gemakkelijk als voor de winterstop en worden er hier en daar punten gemorst. Klundert startte de wedstrijd fel met vol overtuiging en stond dan ook na negen minuten speeltijd met 1-0 voor. Direct daarna kon Groote Lindt de stand gelijk trekken door een goal van Mourad Afras. Voor rust wist Klundert echter naar een zeer comfortabele 4-1 uit te lopen.

Het was topscorer Ramon Frijters die voor de Zwijndrechtse verdediging onhoudbaar was en zo met een hattrick de kleedkamer kon opzoeken. Na rust een ander Groote Lindt dat in de 55e en 78e minuut door twee doelpunten van Moustakin Atlagh de aansluiting wist te maken: 4-3. Daarna probeerde Groote Lindt nog een punt te redden in Klundert. Echter de thuisploeg bleef rustig en counterde in de laatste speelminuten van de wedstrijd naar een 6-3 overwinning. Geen punten dus voor Groote Lindt en moet dan ook na deze wedstrijd de tweede plaats op de ranglijst overdoen aan Internos. Zaterdag de Bakestein-derby tegen ZBC’97 waar Groote Lindt de uitwedstrijd niet kon winnen. Een getergd Groote Lindt zal er dan ook alles aan doen om de thuiswedstrijd winnend af te sluiten.