Gemakkelijke middag voor Groote Lindt

17 oktober 2022 • 09:44

ZWIJNDRECHT - Na de overwinning op OSV Oud-Beijerland vorige week thuis op sportpark Bakestein stond zaterdag de uitwedstrijd in Fijnaart tegen De Fendert op het wedstrijdprogramma. Groote Lindt startte ook in Fijnaart goed aan de wedstrijd en wist De Fendert direct onder druk te zetten. Tijdens de evenwichtige eerste 20 minuten moesten beide keepers twee keer ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. Daarna deed Groote Lindt er een schepje bovenop en nam het initiatief in de wedstrijd. Voor rust wisten de Zwijndrechtse aanvallers drie keer het Brabantse doel te vinden: Moustakin Atlagh: 0-1, Thom Hoogakker: 0-2 en Max Klop 0-3. Na rust een éénzijdige tweede helft waar De Fendert geen vuist meer kan maken en Groote Lindt verder wist uit te lopen naar een ruime overwinning: 0-4 door Moustakin Atlagh en 0-5 door Hicham Bachau. De uiteindelijke eindstand had vele malen hoger kunnen uitvallen als de Zwijndrechtse aanvallers in de laatste fase van de tweede helft daadkrachter en zorgvuldiger waren geweest.

Zaterdag a.s. een andere tegenstander van een andere orde als tweedeklasser Papendrecht naar Zwijndrecht komt voor de volgende ronde in de KNVB-beker (aanvang 14.30 uur).