Alle voetballers weer het veld op bij Groote Lind

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Nadat eerder de jeugdtrainingen zijn hervat zijn nu ook de selectietrainingen bij Groote Lindt weer gestart.  Op een uitstekend onderhouden veld voerde de selectiespelers een training uit met inachtneming van 1,5 meter regel. Veel voetbaltechnische oefeningen dus waarbij er geen fysieke duels konden worden uitgevoerd.

Tegelijkertijd gingen ook de lagere senioren weer het veld op voor 1,5 meter trainingen. Daarmee zijn bij Groote Lindt voor alle leeftijdsgroepen en voor alle voetbalniveaus de trainingen in de corona-periode hervat. Uiteraard met veel aandacht voor de afgesproken maatregelen onder toezicht van een corona-coördinator. Binnenkort wil Groote Lindt ook de trainingen openstellen voor niet-(jeugd)leden. Volg hiervoor de publicaties op de sociale media.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.