Korfballers van Albatros hebben trainingen weer hervat

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De korfballers van het Zwijndrechtse Albatros hebben de trainingen weer hervat. Op maandag 4 mei was het eerst de beurt aan de jeugd tot 19 jaar en sinds 11 mei zijn ook de seniorenselecties weer op sportcomplex Develstein te vinden.

Deze week sluiten ook de overige senioren aan en volgende week is het G-team als laatste team aan de beurt. Voor de jongste jeugd is er eigenlijk weinig veranderd want zij mogen gewoon onderlinge wedstrijdjes spelen, maar de korfballers vanaf 13 jaar moeten 1,5 meter afstand in acht nemen. Aangezien afstand houden in de korfbalsport bijna onmogelijk is worden de trainingen gevuld met aangepaste oefeningen en veel kracht- en conditiewerk.

De vereniging houdt zich verder bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 in de hoop dat er vanaf medio augustus weer getraind mag worden. Ook is Albatros voornemens op 29 augustus de 3e editie van het DKL-toernooi te organiseren, maar ook dit is natuurlijk nog onzeker.
Rest het bestuur de komende tijd de financiële situatie te bekijken met in achtneming van het verlies van vier maanden kantineomzet. De technische mensen van de club ontvouwen inmiddels hun ambities, maken de concept-indelingen en hopen het trainerskorps voor het seizoen 2020-2021 compleet te krijgen.Fotobijlage: beelden van de trainingen op het Albatrosveld.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.