Deel je hoop in de Lindtse Kerk

18 mei 2020 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - 'Waar hoop jij op, nu langzaam het leven weer open gaat? Welk verlangen geeft je moed om door te gaan? Angst en verdriet duwen mensen in elkaar. Hoop zet ons weer recht op. Hoop helpt het vol te houden. Je hoop delen helpt het samen vol te houden. Als kerken hebben we daar al lang ervaring mee. We vieren zelfs elk jaar een feest van hoop: Hemelvaartsdag. Dan delen we de hoop dat Jezus’ nieuwe leven eens een hele nieuwe wereld zal opleveren.

Dit jaar delen we onze hoop met Zwijndrecht: we nodigen iedereen uit hoop bij ons te komen delen in de Lindtse Kerk. Dat kan vanaf Hemelvaartsdag tot aan Pinksteren elke doordeweekse dag ’s middags tussen 13.30 en 17.00 uur.

Kom langs, schrijf wat je hoopt op een kaartje, knoop die aan een ballon en laat die opstijgen in de Lindtse Kerk. Al het nodige is al in de kerk, dus je hoeft alleen je hoop mee te nemen. De kerk is hoog en groot genoeg om dit veilig te kunnen doen.

Na Pinksteren hangen we de kaartjes op de deur van de kerk, te lezen voor iedereen. Je vindt de Lindtse Kerk aan de Develweg, nummer 28.'

Voor meer informatie: Ds Wim van der Schee 06 2468 0467 wvdschee@xs4all.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.