32 bekeuringen bij verkeerscontrole aan de Officiersvliet

20 mei 2020
32 bekeuringen bij verkeerscontrole aan de Officiersvliet

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 19 mei 2020, tussen 10.00 en 15.00 uur, hebben de wijkagenten van Zwijndrecht, in samenwerking met meerdere politiestudenten, een verkeerscontrole gehouden aan de Officiersvliet in Zwijndrecht. Deze verkeerscontrole was gericht op de verkeersveiligheid.

Er zijn meerdere personenauto’s en bromfietsen gecontroleerd. Hierbij zijn helaas nog 32 bekeuringen geschreven.

Er zijn onder andere bekeuringen geschreven voor het niet dragen van de autogordel (12x), het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden (4x), overschrijding van de maximum snelheid en het rijden zonder rijbewijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.