Politie treft bijennest aan in heg Zuiderkruisstraat

29 mei 2020
Politie treft bijennest aan in heg Zuiderkruisstraat

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 29 mei ontving de politie Zwijndrecht weer eens een andere melding dan normaal.

In de Zuiderkruisstraat werd een vandaag een bijennest in een heg aangetroffen. De politie heeft een imker uit Zwijndrecht op de hoogte gebracht. Hij heeft het nest met ongeveer 2000 bijen netjes weggehaald.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.