Bootcamp Stand Strong bij Groote Lindt

02 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Bootcamp Stand Strong bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Dankzij de samenwerking tussen v.v. Groote Lindt en Stand Strong Sports werden de jeugdleden van v.v. Groote Lindt door Samantha van Stand Strong onder handen genomen. Na 3 weken van 1,5 meter voetbaltrainingen afgelopen zaterdag ter afwisseling een bootcamp voor de junioren van de JO15, JO17 en JO19.

De komende weken gaan de voetbaltrainingen bij v.v. Groote Lindt door zolang de voetbalvelden beschikbaar blijven en dat is hopelijk de gehele zomer. Iedereen die wil meetrainen is van harte welkom. Aanmelden mag via info@grootelindt.nl maar is niet noodzakelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.