Samenscholingsverbod Winkelboulevard Noord en omgeving

04 juni 2020
Samenscholingsverbod Winkelboulevard Noord en omgeving

ZWIJNDRECHT - Al enige tijd is er sprake van overlast door jongeren in Winkelboulevard Noord en omgeving.
                   
Burgemeester Van der Loo maakt daarom bekend dat er vanaf heden een samenscholingsverbod geldt in Winkelboulevard Noord en omgeving, meer specifiek binnen het gebied gelegen tussen de Burgemeester Jansenlaan, Onrust, Bosch en Hoveniersstraat.
                   
Dit samenscholingsverbod geldt voor één jaar en is bedoeld om effectief op te kunnen treden tegen (dreigende) verstoring van de openbare orde en (ernstige) overlast in dat gebied.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.