Audio Video Gallery Van der Giessen breidt uit

20 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Audio Video Gallery Van der Giessen is bezig met zowel een zeer ingrijpende verbouwing van de huidige winkel als het uitbreiden met een nieuwe winkel.

Bang Olafsen ZwijndrechtUitbreiding: Bang & Olufsen Van der Giessen
De uitbreiding bestaat uit het toevoegen van nog een winkel pand (Frits Vogelstraat 16) direct naast de huidige 2 panden (Frits Vogelstraat 18 en 20). Dit pand wordt ingericht als exclusieve Bang & Olufsen Store (B1 winkel).

Dit betekent direct de grootse en modernste Bang & Olufsen Store van geheel Zuid-Holland. Met  ruim 50 jaar ervaring en omdat de B1 Store volledig is gericht op Bang & Olufsen, kan een optimale service geleverd worden.

De opening staat gepland rond 20 maart 2009.

Audio Video Van der Giessen ZwijndrechtVerbouwing Audio Video Gallery Van der Giessen
De twee huidige panden worden volledig gerestyled en aan de normen van nu en de toekomst aangepast. 

Er wordt een Loewe Gallery gecreëerd waar Loewe in een exclusieve, stijlvolle omgeving, begeleid door professionele expertise wordt gepresenteerd. De volledig witte ruimte waarin de producten gepresenteerd worden, is duidelijk verdeeld in productcategorieën. Dit zal de winkels bijzonder overzichtelijk maken.

BOSE zal worden uitgebreid tot BOSE Totaal Dealer
Alle BOSE LIFESTYLE systemen met uitbreidingsmogelijkheden, luidsprekers en 3•2•1 modellen zullen te beluisteren zijn.  Verder is men reeds uitgebreid met het BOSE Personal Audio.

Van der Giessen was reeds enige jaren geleden  door Pioneer benoemd tot een Vision2000+winkel, een speciaalzaak op het gebied van Pioneer. Vision2000+winkels behoren tot de top van de home entertainment-markt. Dit wordt nog verder uitgebreid.

Ook tijdens de verbouwing kan men gerust eens kijken. Men kan dan profiteren van de verbouwings- en demokortingen.
De heropening staat gepland rond 27 maart 2009. Meer informatie, zie www.vandergiessen.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.