Groote Lindt verlengt contract trainer Mark Nijssen niet

20 januari 2009
Groote Lindt verlengt contract trainer Mark Nijssen niet

ZWIJNDRECHT - In goed overleg met de trainer van de A-selectie, Mark Nijssen, heeft het bestuur van VV Groote Lindt besloten, zijn contract wat loopt tot het einde van het seizoen 2008-2009 niet te verlengen. Nijssen zal het lopende seizoen als hoofdtrainer afmaken.

Het bestuur zal zich in de komende periode gaan richten op het aantrekken van een nieuwe trainer voor de A-selectie voor het seizoen 2009-2010.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.