Toneelspelers gezocht

21 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Altijd al toneel willen spelen? Spontaan is het plan ontstaan om een toneelgroep voor 55+ers op te richten. Er zijn al een aantal mensen die zich aan willen sluiten bij deze groep. Mocht u zich ook willen aansluiten, neem dan contact op.

Gezocht wordt:
- iemand die ervaring heeft met regisseren of dit zou willen gaan doen?
- iemand die zin en tijd heeft om de club verder op te zetten?

Heeft u hier ervaring mee en zou u ons willen helpen? Reageren dan door contact op te nemen met de SWOZ, tel 612 25 97 /06- 53 75 47 59 (Ma,Di,Wo of Do ochtend) of via mail swoz0003@planet.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.