Gestolen snorfiets teruggevonden

23 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Politiemensen hebben  een gestolen snorfiets teruggevonden. Ze zagen op donderdagmiddag 22 januari 2009 een jongen staan met de snorfiets. Toen de politiemensen omgekeerd waren was de man weg.

De snorfiets lag in de kelder van een portiek aan de Mercuriusstraat in Zwijndrecht. Er zat geen kentekenplaat op. Uit controle bleek het een gestolen snorfiets te zijn. De politiemensen hielden de 13-jarige jongen uit Zwijndrecht aan. Deze vertelde dat hij de snorfiets gevonden had. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.