O&O succesvol bij districtskampioenschappen

26 januari 2009
O&O succesvol bij districtskampioenschappen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging  O & O met veel succes deelgenomen aan de kampioenschappen individueel toestelturnen van het district Zuid-Holland. De vierenveertig tellende O & O-delegatie grossierde in eremetaal. De O & O-turners turnden hun kampioenschap in diverse leeftijdscategorieën van de ere-, eerste, tweede  en de talentendivisie en wisten beslag te leggen op maar liefst tien titels, acht zilveren en zeven bronzen medailles.

De districtstitels kwamen op naam van Luuk Huernink, Tom Feddema, Ralf, Uytdehaag, Frank Rijken, Karl Kostka, Axel Quist, Melvin Ornek, Shaun Roubos, Erik Gàl en Art van Houwelingen.

De zilveren medailles gingen naar Martin Mange, Thijs Oosterling, John Legen, Nino Reintke, Mark Feddema, Bart Deurloo, Martijn Kuikman en Roel van der Beek.

Als derde kwamen uit de strijd Alexei Tito, Jelle van Leeuwen, Rick van der Valk, Boudewijn de Vries, Anthony van Assche, Danny Hamann en Danny de Lange.  
 
Foto: Shaun Roubos met vluchtelement op rek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.