Vernielers Heerjansdam op heterdaad aangehouden

26 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Dankzij een zeer alerte getuige heeft de politie in de nacht van zaterdag 24 januari op zondag 25 januari drie jongens van 16(2) en 17 jaar uit Heerjansdam en Barendrecht aangehouden op de Molenweg.

De politie kreeg de melding te gaan naar de Kromme Nering omdat daar door jeugdigen achter de grote kerk vernielingen werden gepleegd. Ze zouden met stokken tegen verkeersborden en prullenbakken slaan en spullen uit vuilcontainers moesten het ontgelden. De politie ging er direct op af en sprak met de melder.

De jongeren renden op dat moment hard  weg richting Molenweg. De achtervolging werd ingezet en drie werden in de kraag gevat. Zij werden ingesloten en na verhoor mochten ze op zondagmiddag weer naar huis. Inmiddels zijn nog twee andere knapen van beiden 16 jaar uit Heerjansdam en Barendrecht door de politie gehoord. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.