Woest om nieuwe vriend

26 januari 2009

ZWIJNDRECHT - In de nacht van zaterdag 24 januari op zondag 25 januari is een 38-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in een woning aan de Bosch. De man was niet te spreken over het feit dat zijn aanstaande ex-vrouw met haar nieuwe vriend bij vrienden op visite was. Hij ging erheen, kwam woest binnen en mishandelde de man, een 35-jarige plaatsgenoot.

Hij liep een zwelling op het hoofd op en deed aangifte. De verdachte werd aangehouden. Hij bekende de mishandeling waarna hij op zondagmorgen weer huiswaarts mocht. De man krijgt een dagvaarding.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.