Man laat ex niet met rust

26 januari 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft op zaterdagmiddag 24 januari een 32-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in de Jupiterstraat. Zijn ex-vriendin schakelde de politie in toen hij haar lastig viel thuis en kort daarna ook bij haar ouders waar ze inmiddels was heen gevlucht. Tijdens het lastigvallen zou hij meerdere bedreigingen hebben geuit. De verdachte is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.