Verdachte fietsendiefstal aangehouden

27 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Een 13-jarige inwoner van Zwijndrecht is maandagmiddag 27 januari door de politie aangehouden voor fietsendiefstal. In de berging van een flat aan het Ooievaarsplein werd een fiets aangetroffen die van diefstal afkomstig was.

De fiets was eerder gestolen vanuit een berging aan de Merelstraat. Omwonenden hadden gezien dat de verdachte de fiets daar had neergezet. Vervolgens werd de 13-jarige jongen met toestemming van de officier van justitie aangehouden voor fietsendiefstal. De eigenaar van de fiets is inmiddels op de hoogte van het aantreffen van haar tweewieler.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.