Drie mannen aangehouden

30 januari 2009

ZWIJNDRECHT - Drie mannen van 17, 18 en 20 jaar uit Gouda zijn op 30 januari op de autosnelweg A16 aangehouden. Na de melding van een poging inbraak in een woning aan de Pijperlaan gingen agenten ter plaatse. In de buurt kwamen ze een auto tegen met het drietal erin. Het trio is bij de politie wegens onder meer diefstal veelvuldig bekend.

De inbraak aan de Pijperlaan werd niet voltooid en in de auto van de drie werd ook geen buit aangetroffen. Wel een schroevendraaier die mogelijk bij de poging is gebruikt. De drie zijn ingesloten. De auto en schroevendraaier zijn in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.