Aanhouding na vechtpartij

02 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Na een vechtpartij zondagnacht 1 februari voor een uitgaansgelegenheid aan de Molenvliet is door de politie een 20-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht dat hij een andere bezoeker in het gezicht heeft geslagen. Het slachtoffer heeft daarmee een gebroken neus opgelopen. De verdachte is ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij is ingesloten. Hij wordt nog gehoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.