districtskampioenschap jongens - heren

02 februari 2009
districtskampioenschap jongens - heren

ZWIJNDRECHT - Zaterdag is Tommie van Waveren, jongensselectielid van de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O , in Waddinxveen kampioen individueel toestelturnen van het district Zuid-Holland geworden.

De twaalfjarige Van Waveren turnde zijn kampioenschap in de jeugdklasse van de derde divisie. Met een puntentotaal van 67.700 liet hij zich het goud omhangen. Zijn ploeggenoot Devin Geurts legde met 66.700 pnt beslag op het brons, op de voet gevolgd door Thijs Staps die met 66,250 pnt. als vierde uit de strijd kwam. Koen van de Ende eindigde als zevende en Jordi van Meerwijk en Tim Alkemade gedeeld achtste..
Bij junioren-II  lag Martin Vrielink voor het kampioenschap geruime tijd op kop. Als gevolg van een misser op rek moest hij uiteindelijk met 66,850 pnt genoegen nemen met het brons. Martijn van Balen werd in deze categorie met 63.600 pnt. vijfde.
De O & O-pupillen kwamen in hun categorie ook uitstekend voor de dag. Binnen een groot deelnemersveld turnde Connor Hilton zich naar een vijfde plaats, Ruben van Rijn naar een zevende en  Nordin Kool negende plaats. Jordy Hagestein, Sven Lakemeier en Ischa Statie belandde in de middenmoot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.