Politie houden zes verdachten van fietsendiefstal aan

06 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Tijdens een fietsendiefstalactie van de Politie Zuid-Holland-Zuid Bij het NS station in Zwijndrecht zijn op 4 en 5 februari in totaal zes verdachten aangehouden. Het gaat om drie jongens van 12, 15 en 17 jaar uit Zwijndrecht, een 17 jarig meisje uit Zwijndrecht, een 18-jarige vrouw uit Zwijndrecht en een 22-jarige man uit Papendrecht.

Allen werden door agenten in burger betrapt toen zij een fiets stalen. De 15-jarige jongen werd niet op diefstal betrapt. Agenten zagen hem rijden op een fiets met een kapot slot en controleerden hem. Daaruit bleek dat deze gestolen was en is de jongen op verdenking van diefstal /heling aangehouden.

Vijf verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Van de minderjarigen zijn de ouders in kennis gesteld. De 15-jarige jongen is in verzekering gesteld en zit dus nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.