Clown Bassie te zien op LOCOM TV

09 februari 2009
Clown Bassie te zien op LOCOM TV

ZWIJNDRECHT - Clown Bassie is met ingang van zaterdag 7 februari as wekelijks te zien op LOCOM TV in de regio Barendrecht, Heerjansdam, Zwijndrecht en Papendrecht.De uitzendingen zijn op woensdagmiddag en zaterdag- en zondagmorgen. De avonturen van Clown Bassie zijn opgenomen in Oostenrijk en Nederland.

Dit keer is Clown Bassie op speurtocht naar Charly. Charly is een buikspreekpop. Iedere week is er een aflevering. In totaal worden er 13 afleveringen van Clown Bassie en de speurtocht naar Charly uitgezonden.

 Foto: Clown Bassie in de studio

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.