Koppelaar en Euser blijven bij Albatros

11 februari 2009
Koppelaar en Euser blijven bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Albatros’ selectietrainer Michel Koppelaar heeft zijn contract met Albatros met minstens één jaar verlengd. De Hardinxvelder begon in augustus 2008 aan de klus bij Albatros en heeft het bij de Zwijndrechtse Overgangsklasser prima naar zijn zin.
Albatros’ eerste team heeft zich in deze zaalcompetitie nog niet veilig gespeeld en gaat nog een paar spannende weken tegemoet.

Ook Daan Euser, de trainer van de A-jeugd, zal nog zeker een jaar aan de club verbonden blijven. Euser staat met zijn A1-team zowel in de veld- als in de zaalcompetitie bovenaan en de Papendrechter hoopt in maart met de talentvolle jeugd zaalkampioen te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.