CBS De Brug wint Basisscholenschaakkampioenschap

12 februari 2009
CBS De Brug wint Basisscholenschaakkampioenschap

ZWIJNDRECHT - Woensdag 11 februari was er voor de 28 keer het basisscholenschaakkampioenschap georganiseerd in de Jonh F. Kennedyschool. Twee teams van de Brug deden mee en team 1, bestaande uit Tom Westdorp, Michiel den Toom, Caroline Punt en Sanne Meijneke zorgden, na een spannende strijd voor de kampioenstitel.

Ze hebben zich geplaatst voor de regionale halve finale op 21 maart a.s. in het Emmauscollege te Rotterdam. Team 2 van de Brug, Feline, Sandra, Mylene en Bas werden 14de. Totaal waren er 19 teams.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.