Man neemt vriendin tegen haar zin mee in auto

16 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Een 35-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden omdat hij zijn 32-jarige vriendin uit Dordrecht, vermoedelijk tegen haar zin in zijn auto heeft meegenomen. Dit gebeurde op zondagavond 15 februari aan de Willem Ruysplein in Zwijndrecht. De politie kreeg een melding van getuigen die gezien hadden dat de man de vrouw vastpakte en met haar was weggereden.

De politie kon de auto, met daarin de man en de vrouw, staande houden op de A16. Op het politiebureau bleek dat de verdachte ook geen rijbewijs heeft. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen. De man en de vrouw zijn voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De vrouw besloot om geen aangifte te doen. De man is ingesloten voor verhoor. Onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding is geweest van dit incident.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.