Politie kijkt of auto's goed afgesloten zijn met buurtbewoners

20 februari 2009

ZWIJNDRECHT - De politie heeft samen met buurtbewoners gekeken of auto’s goed afgesloten waren en er geen waardevolle spullen in lagen. Dat gebeurde op donderdagavond 19 februari 2009 in Zwijndrecht. Aan de controle deden naast politiemensen ook bewoners mee van het wijkplatform en een vrijwilliger van Veilig Verkeer Nederland.

Ze liepen rond in de Cort van der Lindenstraat, Colijnweg, Vlaamsestraat, W.H. Vliegenstraat, Aalbersestraat en Europaweg. In 113 van de 327 bekeken voertuigen lag buit zoals autoradio’s, navigatieapparatuur en zonnebrillen. Vier auto’s waren niet op slot.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.