Flinke wateroverlast aan de Eemstein

23 februari 2009
Flinke wateroverlast aan de Eemstein

ZWIJNDRECHT - Een waterlekkage in een flatgebouw aan de Eemstein heeft zondagmorgen 21 februari de brandweer doen uitrukken. In de waterleiding bij de bergingen van het gebouw was een breuk ontstaan. Het gevolg was dat diverse bergingen onder water waren gelopen en een gat (verzakking) was ontstaan bij de toegangsdeur.

De brandweer zette meerdere waterstofzuigers en trekkers in om het vele water af te voeren. Tevens voerde zij een noodreparatie uit. Een loodgieter repareerde vervolgens de leiding. Met zand werd het ontstane gat gevuld en daarna weer betegeld om valpartijen te voorkomen. Na ongeveer twee uur hard werken werd er teruggekeerd naar de kazerne.

Foto's: Gerben van den Boom

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.