Coniferenhaag vat vlam...

23 februari 2009
Coniferenhaag vat vlam...

ZWIJNDRECHT - Een coniferenhaag aan de Suite heeft vrijdagavond 20 februari in de brand gestaan. Rond 23.00 uur werd deze brand opgemerkt door buurtbewoners. Een eerst bluspoging met een tuinslang werd ondernomen door omstanders. De brandweer kwam terplaatse en maakte het bluswerk af. Mede door de snelle inzet van buurtbewoners kon voorkomen worden dat een nabijgelegen geparkeerde personenauto vlam vatte, echter raakte deze wel beschadigd. De politie heeft de zaak in onderzoek, aangezien brandstichting niet wordt uitgesloten. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Gerben van den Boom

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.