Flinke brand in Kapitein Horsmanflat

26 februari 2009
Flinke brand in Kapitein Horsmanflat

ZWIJNDRECHT - In de Kapitein Horsmanflat is donderdagmiddag 26 februari brand uitgebroken in een berging. De brand ging gepaard met hevige rookontwikkeling. De brandweer was de brand snel ‘meester’. Hoe de brand precies is ontstaan is nog niet bekend. Stichting Salvage alsmede de woningcorporatie dragen zorg voor de afhandeling van de ontstane brand- en waterschade. Er deden zich geen persoonlijk ongelukken voor.
 
 

Foto's: Gerben van den Boom

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.