Zwijndrechtse schaker Nunnikhoven geeft Dordtse simultaan

27 februari 2009

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse schaker Hans Nunnikhoven speelt dinsdag 3 maart een simultaan in de Dordtse poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt 9. De veelvoudig kampioen van Zwijndrecht komt zo in actie, aangezien hij onlangs voor de eerste keer kampioen van de schaaksociëteit de Willige Dame werd.

Nunnikhoven deed al een aantal jaren zowel in Zwijndrecht als in Dordrecht aan competities mee, maar besloot op een gegeven moment vol voor schaken bij de Willige dame te gaan. Deze club onderhoudt zeer vriendschappelijke relaties met Zwijndrecht, want de twee clubs hebben samen één (derde) team in de RSB-competitie. De bestuursleden van Zwijndrecht, Teus Slotboom sr. en Kees van 't Hoff, spelen ook in het kampioenschap van de Willige Dame mee op dinsdagen in Visser nabij het Scheffersplein.

Hierbij komt nog dat de twee eerste teams van Zwijndrecht en de Willige Dame in de hoogste klasse van de RSB spelen en elkaar op 16 maart sportief in Dordrecht ontmoeten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.