Negeren winkelverbod in winkelcentrum Walburg

27 februari 2009

ZWIJNDRECHT - Twee jongens van 13 en 15 jaar uit Zwijndrecht zijn aangehouden wegens het negeren van het winkelverbod in winkelcentrum Walburg. Het tweetal was ondanks het verbod toch in het winkelcentrum en zijn daar aangehouden door een beveiligingsmedewerker. Die droeg het duo over aan de politie. Na verhoor zijn ze met een bekeuring heengezonden en overgedragen aan hun ouders. Ze kregen een nieuw winkelverbod tot januari 2010.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.