Resultaten eerste NK-voorwedstrijden ritmische gymnastiek

02 maart 2009
Resultaten eerste NK-voorwedstrijden ritmische gymnastiek

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek van de meisjes en dames B-niveau zijn zondag in Badhoevedorp de eerste voorwedstrijden gehouden. De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O had in alle categorieën haar vertegenwoordiging.

In categorie 4B wisten Denise Leijten en Denise van Wijngaarden met hun duo-optreden het goud voor zich op te eisen. Hun eindscore kwam uit op 20,032 pnt.  Het duo Beau Vlok en Celine van Wassenhove eindigde op een dertiende plaats.
In de categorie 2B individueel eiste Zoewé Rozenblad met 31,924 het zilver voor zich op. Tamara de Man werd achtste en Lieke van Leeuwen dertiende.

Zilver was er ook voor Lisinka Visser bij de senior 1B-klasse. Zij turnde 26, 291 pnt. bijeen.. Madelon van Rijn viel met haar optrede in de categorie 3B net buiten het eremetaal. Met 28,433 pnt. eindigde zij als vierde. In deze klasse werd Cynthia Bezemer zevende en Eline van Leeuwen achtste.
In de categorie 1B turnde Tessa van Rijn  zich met 29,266 pnt. naar een zesde plaats.
Allen wisten door te dringen tot de volgende ronde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.