Aanhoudingen na mishandeling in horecagelegenheid

02 maart 2009

ZWIJNDRECHT – De politie werd in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd nadat een mishandeling had plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Langeweg.

De politie trof daar een tweetal mannen aan die gewond waren aan het gezicht. Beiden moest naar het ziekenhuis voor behandeling en mochten daarna weer naar huis. Na aanwijzing van de slachtoffers werd een tweetal verdachten, een 42-jarige inwoner van Zwijndrecht en een 41-jarige inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht, aangehouden voor mishandeling. Wat de toedracht is geweest van de mishandeling is nog niet bekend. Het tweetal is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.