Verdachte aangehouden na niet voldoen vordering

02 maart 2009

ZWIJNDRECHT – Een 35-jarige inwoner van Dordrecht is zaterdagmiddag 28 februari door de politie aangehouden omdat hij het huis van zijn zus aan de Jupiterstraat niet wilde verlaten.

De zus had de politie ter bemiddeling gevraagd aangezien zij wilde dat haar broer haar huis verliet. Dit na onenigheid in de familie. In het bijzijn van de politie werd nog een aantal keer gevraagd of de broer vrijwillig het huis wilde verlaten. Dit wilde hij niet waarna hij is aangehouden. De man weigerde ook hieraan zijn medewerking te verlenen waarna hij met gepast geweld is meegenomen naar het politiebureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.